30 Οκτ 2010

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».
Τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, στις 8 το πρωί, ο κ. Ψωμιάδης θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Καλημέρα σας», του Γιώργου Αυτιά,στον τηλεοπτικό σταθμό. Στις 9 το πρωί, θα μιλήσει τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ-1 97,2 (μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη μέσω του διαδικτύου στο www.972.gr. Στις 10 το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ (μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στους 105,8 FM

27 Οκτ 2010

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ (2) ΣΤΑΥΡΟΥΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)
ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ (ΨΩΜΙΑΔΗ) ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ (ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ)

21 Οκτ 2010

ARIDAIA NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

Η ΠΕΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

ALMOPIA PRESS ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΛΟΥΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

KARATZOVA ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΔΕΣΣΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ PELLA-NEWS.COM

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην Έδεσσα. Ο χώρος είχε κατακλυστεί από νωρίς από τον κόσμο. Γυναίκες άντρες, κάθε ηλικίας αγκάλιαζαν τον Ψωμιάδη και του ζητούσαν μόλις βγει περιφερειάρχης να φροντίσει και τον τόπο τους.
Η ομιλία του διακόπηκε πολλές φορές από τα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές. Μια γυναίκα του έκανε δώρο μια φανέλα ποδοσφαίρου που είχε πάνω της τυπωμένο το λογότυπο «Δύναμη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».
Χαριτολογώντας της είπε ότι η συγκεκριμένη φανέλα προορίζεται για τερματοφύλακα ενώ ο ίδιος έπαιζε δεξί μπακ. Μια άλλη κοπέλα από το πλήθος του έκανε δώρο ένα άλμπουμ με πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες της περιοχής.
Πηγή: http://www.psomiadisfriends.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=298:2010-10-21-13-14-10&catid=34:kentriko&Itemid=83

17 Οκτ 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Αλλαγή στην ώρα της ομιλίας της Έδεσσας που τελικά θα γίνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 18:00.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ



Σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Έδεσσα. 

Παρόντες στην εκδήλωση ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Ανδρίτσος Γιάννης, Γαλαντάρης Δημήτρης, Γρηγοριάδης Μίμης, Ζωγράφου – Τσαντάκη Μαρία, Καράμπελα Μαρία, Μελισσανίδης Παύλος, Μπίνος Δημήτρης, Νουσηκύρου Αλκιβιάδης και Ταπαζίδης Δημήτρης, ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας κ. Καρασμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Τσώτσος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργυρός κ.α.
Σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους αναφέρθηκε για την κρισιμότητα των Αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανάγκη αλλαγής στο Νομό Πέλλας. Επίσης ζήτησε από όλους να εντείνουν την προσπάθεια μέχρι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.
Επόμενη εκδήλωση του συνδυασμού (για το νομό μας) είναι η ομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Έδεσσα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010. Πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχει αλλαγή της ώρας και αντί για 19:30 θα πραγματοποιηθεί στις 18:00

12 Οκτ 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Έδεσσα θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 π.μ. ο συνδυασμός  «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Αριστοτέλους 2.
Τηλέφωνο Εκλογικού Κέντρου 6981171788

11 Οκτ 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ



Μπορεί ο προεκλογικός αγώνας να έχει μπει στην τελική ευθεία και οι υποψήφιοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους, όμως ένα σημαντικό ρόλο στις ζωές τους παίζουνε και οι σύντροφοί τους.
Έτσι το Σάββατο 9 Οκτωβρίου βρέθηκε στο Νομό Πέλλας η σύζυγος του υπ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, κυρία Τζούλια Ψωμιάδη. Στις δύο επιτυχημένες επισκέψεις που πραγματοποίησε (πολλές γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της) σε Έδεσσα και Γιαννιτσά είχε επαφές με γυναίκες του Νομού.
Η κα Ψωμιάδη επισκέφτηκε πρώτα την Έδεσσα όπου συναντήθηκε με τις γυναίκες σε γνωστό καφέ της πόλης και αμέσως μετά μετέβη στα γραφεία του συνδυασμού και έκανε μια βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε την πόλη των Γιαννιτσών και εκεί πραγματοποίησε βόλτα στον πεζόδρομο.

Να αναφέρουμε ότι με την κα Ψωμιάδη βρισκόταν ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης και η σύζυγος του, υποψήφιοι του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», γυναίκες των υποψηφίων καθώς επίσης και οι υπεύθυνες του τομέα των γυναικών της ΝΟΔΕ και της Τοπικής.

9 Οκτ 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:
  • Την Κυριακή 10/10 στις 11.30 το πρωί συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Νέα Ηράκλεια Σερρών και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο καφέ Planet. Στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Λαγκαδά και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Μητροπόλεως, δίπλα στο ΚΤΕΛ.
  • Στις 10.00 το πρωί, στον Ι.Ν. Της Του Θεού Σοφίας, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα. Στις 8.30 το απόγευμα, θα παραστεί στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών Χειρουργείου.
  • Την Δευτέρα 11/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Θέρμη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.
  • Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Pietra).
  • Την Τρίτη 12/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Ροδολίβος και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Κινηματογράφου.
  • Την Τετάρτη 13/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο Σταρ.
  • Την Πέμπτη 14/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Πανόραμα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας.
  • Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ποντίων ομογενών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Ντίμπερ).

7 Οκτ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΙΚΡΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

Μια ακόμη δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στα Γιαννιτσά. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας (πάνω από 800 φίλες και φίλοι του συνδυασμού), ήταν η υλοποίηση των όσων σχεδιάστηκαν στις προηγούμενες συναντήσεις της «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μάλιστα ο συνδυασμός έχει προγραμματίσει τις κεντρικές εκδηλώσεις σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού οι οποίες και θα ανακοινωθούν.

            Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης που προλόγισε στην εκδήλωση έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Για μας τα προβλήματα των ανθρώπων δεν έχουν χρώμα. Οι διαχωριστικές γραμμές, τα χαρακώματα που πλήγωσαν τους Έλληνες δεν έχουν θέση, δεν εκφράζουν τίποτε στην Νέα Εποχή. Δεν χωρίζουμε και δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους σε δικούς μας και δικούς τους. Εμπιστευόμαστε όλους τους πολίτες, χωρίς να ρωτούμε τι ψήφισαν χθες. Στηρίζουμε και στηριζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό της Κεντρικής Μακεδονίας». Και πρόσθεσε: «Σχεδιάζουμε το Μέλλον στην Κεντρική Μακεδονία απαλλαγμένο από τις μετριότητες, τις λασπολογίες και τις χυδαιότητες της πολιτικής συναλλαγής και της εμπορίας των κάλπικων υποσχέσεων».
Έκανε επίσης αναφορά στα έργα που προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ο συνδυασμός για το Καλλικρατικό Δήμο της Πέλλας.
 Ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο και πως στις 7 Νοεμβρίου οι Μακεδόνες επιλέγουν το δρόμο της ευθύνης, «το δρόμο της εμπειρίας, το δρόμο της διεκδίκησης, το δρόμο της αποφασιστικότητας, το δρόμο της ενότητας, το δρόμο της δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία». Επίσης τόνισε, πως την ώρα που οι άλλοι αναζητούν ακόμη υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, ένα μόλις μήνα πριν τις εκλογές, «εμείς προχωρούμε με πλάνο, έχουμε ήδη καταθέσει συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις για κάθε γωνιά του τόπου μας».

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του   υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 20 Οκτωβρίου 2010 στον Κινηματογράφο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Έδεσσα.

6 Οκτ 2010

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ


Τα Γιαννιτσά θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο και πως στις 7 Νοεμβρίου οι Μακεδόνες επιλέγουν το δρόμο της ευθύνης, «το δρόμο της εμπειρίας, το δρόμο της διεκδίκησης, το δρόμο της αποφασιστικότητας, το δρόμο της ενότητας, το δρόμο της δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία».
Επίσης θα τονίσει, πως την ώρα που οι άλλοι αναζητούν ακόμη υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, ένα μόλις μήνα πριν τις εκλογές, «εμείς προχωρούμε με πλάνο, έχουμε ήδη καταθέσει συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις για κάθε γωνιά του τόπου μας».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα καλέσει τους παρευρισκόμενους να ενωθούν, όλοι μαζί, «με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε έναν αγώνα που θα μετατρέψει τον πιο λαμπρό νομό του παρελθόντος στον πιο ελπιδοφόρο νομό του μέλλοντος». «Στηρίζουμε και στηριζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό της Κεντρικής Μακεδονίας» θα πει και θα αναφερθεί στο όραμα του συνδυασμού για μια Περιφέρεια που «θα είναι απαλλαγμένη από τις μετριότητες και τις χυδαιότητες της πολιτικής συναλλαγής, της λασπολογίας και της εμπορίας των κάλπικων υποσχέσεων».

5 Οκτ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

O υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης επισκέφτηκε χθες Δευτέρα 4 Οκτωβρίου το Δαμιανό όπου συνομίλησε με κατοίκους.
Σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα επισκεφτεί τα παρακάτω Τοπικά Διαμερίσματα: Γαλατάδες – Άγιος Λουκάς – Ακρολίμνη – Εσώβαλτα – Σταυροδρόμι, ενώ αύριο Τετάρτη 6 το πρωϊ θα βρίσκεται στην Κρύα Βρύση.
Υπενθυμίζεται ότι η ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι αύριο Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ


Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:
  • Σήμερα Τρίτη 05/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» (Αμπελόκηποι).
  • Την Τετάρτη 06/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
  • Την Πέμπτη 07/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Νέα Ζίχνη Σερρών και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο «Στέκι».

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Στο ξενοδοχείο Athos Palace στην Καλλιθέα Χαλκιδικής μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο τέως βουλευτής της ΝΔ Χαλκιδικής Αθηναίος Φλωρίνης, ο Δήμαρχος Παλλήνης Κωνσταντίνος Καπούλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Δημήτρης Τσιούφης και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως η ψυχή του είναι στη Χαλκιδική, ότι δεν έμαθε να λέει ποτέ ψέματα και σημείωσε, ότι πρωταρχικό του μέλημα είναι η σύσταση ενός φορέα που θα αναλάβει τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης τουριστικής πολιτικής για ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. «Οφείλουμε να προσαρμοστούμε άμεσα στα νέα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, να εμπλουτίσουμε το τουριστικό μας προϊόν με την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, να βελτιώσουμε, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο, να χτίσουμε, με άλλα λόγια ένα νέο πρόσωπο για τον τουρισμό στη Χαλκιδική και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία» είπε.
Μεταξύ άλλων υποστήριξε, ότι παρά τις δυσκολίες που παρατηρούνται, απαιτείται η υλοποίηση βασικών έργων υποδομής και ανάπτυξης με τη διεκδίκηση της αιρετής Περιφέρειας. «Οι δυσκολίες είναι γνωστές» σχολίασε, προσθέτοντας πως «οφείλουμε να δώσουμε λύσεις με την ενεργό συμμετοχή της αιρετής Περιφέρειας και με συγκεκριμένες δράσεις, με τη συνεχή και δυναμική διεκδίκηση για την υλοποίηση, επιτέλους, βασικών έργων υποδομής και ανάπτυξης, που έχει ανάγκη η Χαλκιδική, που έχει ανάγκη η Κεντρική Μακεδονία».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, έθεσε ως προτεραιότητα του την προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου και έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης και στήριξης του τουρισμού. Επίσης εστίασε στη ολοκλήρωση του οδικού άξονα Μουδανιών - Παλιουρίου που τον χαρακτήρισε έργο μέγιστης σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου.