30 Δεκ 2010

ΕΥΧΕΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

«Σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας μια πολύ δύσκολη χρονιά για το Νομό Πέλλας και τη χώρα μας γενικότερα. Μια χρονιά, που κυριάρχησε η αβεβαιότητα, η ανησυχία, η ανασφάλεια και η οικονομική δυσπραγία.
Σε λίγες ώρες θα διαβούμε τον Νέο Χρόνο. Ένας χρόνος που επίσης προοιωνίζεται δύσκολος. Τον συνοδεύουν η κρίση, η αυξανόμενη ανεργία ακόμα η δοκιμασία της κοινωνικής συνοχής.
Μαγικές λύσεις και συνταγές δεν υπάρχουν.

Για να πάει η Πέλλα μας και η Κεντρική Μακεδονία μπροστά, απαιτείται συστράτευση αλλά και αξιοποίηση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων. Είναι βέβαιο επίσης ότι χρειάζεται και κοινωνική αλληλεγγύη.
Η εκτίμηση όλων μας είναι καθολική: Ο νομός Πέλλας, πρέπει να αλλάξει ριζικά όψη. Πρέπει να κάνει άλματα και να επικεντρωθεί στην Αειφόρο ανάπτυξή του για να μπορέσει να ξεφύγει από την Κρίση. Έχω την πεποίθηση ότι με την δική σας συμπαράσταση και τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.

Τις ώρες αυτές, ας αφήσουμε κατά μέρος, όλα όσα μας πληγώνουν, όσα μας ταλαιπωρούν και όσα μας πικραίνουν.
Ας γιορτάσουμε τον ερχομό του 2011, ευχόμενοι να φέρει την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, με ειρήνη, υγεία, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες.

Καλή Χρονιά, Με Υγεία και Αισιοδοξία
Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»