26 Ιαν 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και του Δημάρχου Σκύδρας κ. Γεώργιου Χοΐδη.
Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα θέματα προστασίας περιβάλλοντος που αποτελούν μείζον θέμα για τον Δήμο Σκύδρας από τον οποίο διέρχεται η Τάφρος 66, γνωστή για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που παρατηρούνται τους θερινούς μήνες. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Σκύδρας στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφέρειας και, ειδικότερα, η προώθηση έργων κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεργαζόμαστε στενά με τον πρώτο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να προωθείται η επίλυση των άμεσων προβλημάτων των κατοίκων της Πέλλας. Μέσα από τη συζήτηση και τη συνεργασία, τις περισσότερες φορές, προκύπτουν λύσεις που μπορεί να είναι ακόμη και χωρίς κόστος για το δημόσιο. Λειτουργούμε με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη και με διάθεση προσφοράς για τον τόπο και τους πολίτες».

Εντωμεταξύ ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε χθες (Δευτέρα 24/1) στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Περιφερειακό Τμήμα Έδεσσας. Με την ευκαιρία ενημερώθηκε για τις δράσεις του Παραρτήματος και συζήτησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τις δυνατότητες και προοπτικές του εθελοντισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Σήμερα Τρίτη (24/1) ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στην κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στο Διευθυντή κ. Τρύφωνα Τσαντάκη και στους εργαζόμενους καλή επιτυχία στο έργο τους και συζήτησε μαζί τους τις σκέψεις τους για την πρώτη περίοδο εφαρμογής του «Καλλικράτη».