28 Αυγ 2012

«Η νεολαία μάς δείχνει το δρόμο για να επιτυχούμε τους στόχους μας»


Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την πρόσβαση χιλιάδων νέων στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι της Χώρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες. 
 Αναλυτικά: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές που καταφέρνουν σήμερα να διαβούν τη θύρα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να κάνουν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους ως πρωτοετείς φοιτητές. 
 Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στους καθηγητές που ήταν αρωγοί και σύμβουλοι στην προσπάθεια αυτή και φυσικά, στους γονείς που υποστήριξαν τα παιδιά τους και συμμερίζονταν την αγωνία τους όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέχρι την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων. Άλλωστε, η επιτυχία των παιδιών σήμερα αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η συστηματική προσπάθεια, η υπομονή και η επιμονή αποδίδουν καρπούς. 
Στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας και η ελληνική κοινωνία, η νεολαία μάς δείχνει το δρόμο για να επιτύχουμε τους προσωπικούς και συλλογικούς μας στόχους. 
Εύχομαι λοιπόν, καλή επιτυχία στις σπουδές τους για τους νεαρούς φοιτητές και καλή δύναμη στις οικογένειές τους. 
Για όσους δεν μπόρεσαν να επιτύχουν το στόχο τους και να περάσουν σε μία σχολή της προτίμησής τους, έχω να τονίσω ότι η ζωή συνήθως μας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες αρκεί να έχουμε την προνοϊτικότητα να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».