14 Μαρ 2013

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια για την επιτυχία σας

Σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Πετριάς «Ο Πελλαίος» κατά τη συμμετοχή τους στο 7ο Κύπελο Καράτε Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Μακροχωρίου. 
Συγκεκριμένα και οι δεκατέσσερις αθλητές του συλλόγου που αγωνίστηκαν κατέλαβαν θέση στην τριάδα των αθλητών που διακρίθηκαν ενώ οι 12 έλαβαν χρυσό μετάλλιο. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τους νεαρούς αθλητές και τον Προπονητή τους κ. Αντώνη Κίτσο, τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους προσέφερε τιμητική πλακέτα. «Μας κάνατε υπερήφανους», τόνισε υποδεχόμενος τους αθλητές στο γραφείο του ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οφέλη του αθλητισμού και στις δράσεις της Π.Ε. Πέλλας για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή μας. 
Τα ονόματα των αθλητών που διακρίθηκαν στους αγώνες: Συλλέκτη Πανοραία-Μαρία, Κασιανίδης Αναστάσιος, Κασιανίδης Ιωάννης, Σαρασίδης Μιχάλης, Κίτσος Δημήτριος, Τσέμπτση Αναστασία, Ιμβριώτου Ιωάννα, Κίτσος Ιωάννης, Κασιανίδου Μελίνα, Δρακούλη Ελένη, Βάνης Δημήτριος, Κασιανίδου Μιχαέλα, Ιγνατιάδης Γεώργιος και Κίτσου Ιωάννα. Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο κ. Βάνης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος η κα. Θωμά Ειρήνη, Γραμματέας η κα. Θωμά Ελένη και Ταμίας η κα. Ζαρακλή Μαρία.