1 Μαΐ 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο δρόμο Κρύας Βρύσης-όρια Π.Ε. Ημαθίας

Τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης πραγματοποιήσε αυτοψία στο έργο “Συντήρηση τμήματος οδοστρώματος δρόμου Κρύας Βρύσης – όρια Π.Ε. Ημαθίας”, μήκους 2 χιλιομέτρων και συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 €. Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία “Κωνσταντίνα Βασιλείου & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.”
Ο κ. Θεοδωρίδης βρέθηκε στο χώρο των εργασιών συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας. 
Το έργο περιλαμβάνει εργασίες σε όλο το μήκος και πλάτος του οδικού τμήματος, με κατασκευή ερεισμάτων δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος σε πλάτος 70 εκατοστών. Ακόμη, θα υπάρξει βελτίωση των δύο διαδοχικών αντίρροπων στροφών στην έξοδο από τα νεκροταφεία του οικισμού. Έχει ήδη γίνει εγκατάσταση του αναδόχου και άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του έργου το οποίο αναμένεται να αποπερατωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθώ προσωπικά την πρόοδο των εργασιών για την ταχύτερη αποπεράτωση του έργου σε ένα οδικό τμήμα με πολλές κακοτεχνίες που δυσκολεύουν αφάνταστα τη διέλευση των οχημάτων και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Η ολοκλήρωση του έργου θα καταστήσει ασφαλέστερη την πρόσβαση στην Π.Ε. Ημαθίας αφού ο δρόμος αυτός είναι η μοναδική, γρήγορη πρόσβαση προς την όμορη περιφερειακή ενότητα. Θέλω, τέλος να σημειώσω ότι η συντήρηση του συγκεκριμένου τμήματος περιλαμβάνεται σε ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων βάση του οποίου υλοποιούμε εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καθώς η δημόσια ασφάλεια αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση όλων μας».