31 Μαΐ 2013

Συνάντηση με το νέο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ»

Αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γιαννιτσών «Η Πέλλα» υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης εχθές, 30 Μαϊου 2013, στο γραφείο του στο Διοικητήριο.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δόντσιος Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Τσεπέλης Γεώργιος. Η αντιπροσωπεία συζήτησε με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί και συμμετέχει ανά την Ελλάδα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια της Πέλλας, οι οποίες θα διεξαχθούν το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2013 και για ένα περίπου έτος. 
Το Δ.Σ. ζήτησε τη στήριξη των εκδηλώσεων από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας διότι θα έχουν υπερτοπικό χαρακτήρα και μία ευρεία αναδρομή στο παρελθόν, με πολλές δράσεις ποικίλου περιεχομένου. 
Ο κ. Θεοδωρίδης αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, δήλωσε πως η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ο ίδιος προσωπικά θα συνδράμουν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Πέλλας. 
Ακόμη, αναφέρθηκε στην άριστη σχέση που έχει συνάψει διαχρονικά με το σύλλογο και μάλιστα δήλωσε «φίλος του συλλόγου». Εξήρε τη δράση και τις πρωτοβουλίες των ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια με τα θέματα του συλλόγου και υπογράμμισε το γεγονός ότι «είναι ένας από τους πιο γνωστούς συλλόγους όχι μόνο στην Πέλλα αλλά και στο εξωτερικό με πολλές συμμετοχές σε εκδηλώσεις στην Ελληνική Ομογένεια». 
Τέλος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο στο έργο τους για τη διατήρηση της πολιτισμικής παράδοσης της περιοχής μας.