9 Ιαν 2014

"Ευχαριστώ τα στελέχη της Αναπτυξιακής για την συνεργασία μας και για την πολύτιμη προσφορά τους στην Ανάπτυξη της Πέλλας"

Οι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής Πέλλας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη έκοψαν βασιλόπιτα σήμερα (7/2) το μεσημέρι, τηρώντας την παράδοση. 
Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Θεοδωρίδη, σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, δίνοντας την ευκαιρία στα στελέχη να συνομιλήσουν για το έργο της εταιρίας και τον προγραμματισμό τους για το προσεχές χρονικό διάστημα. Η Αναπτυξιακή Πέλλας έχει διακριθεί πολλές φορές για το υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας των στελεχών της και, την τελευταία τριετία, υλοποιεί πολλές καινοτόμες δράσεις που αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της κρίσης, στηρίζοντας τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της περιοχής και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στην τοπική αγορά. 
Συγκεκριμένα, η Αναπτυξιακή Πέλλας, διαθέτοντας έξι μόνο μόνιμα στελέχη, υλοποιεί πέντε Κοινοτικά Προγράμματα και μεγάλο αριθμό τοπικών δράσεων με κοινοτική, εθνική και ιδιωτική χρηματοδότηση που ο προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ. 
Τα κυριότερα προγράμματα είναι το LEADER (Άξονας 4) και ΟΠΑΑΧ (Άξονας 3) σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, δύο προγράμματα στήριξης της τοπικής αγοράς εργασίας (ΤΟΠΣΑ, στήριξη ανέργων και ανάταση στην Πέλλα), καθώς επίσης και το Πρόγραμμα INTERREG το οποίο αφορά την αντιπλημμυρική προστασία της ορεινής διασυνοριακής ζώνης της Πέλλας. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε και συνεχάρη τα στελέχη της Αναπτυξιακής για το έργο τους και την πολύτιμη προσφορά τους στην Ανάπτυξη της Πέλλας. «Η Πέλλα έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες σας. 
Η καθημερινή σας προσπάθεια δίνει ζωή και προοπτική ανάπτυξης σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις. Σχεδόν πίσω από κάθε σημαντική αναπτυξιακή πρωτοβουλία της περιοχής μας, βρίσκεται κάποια μελέτη, πρόταση ή στοιχείο σχεδιασμού που έχει γίνει με τη συμμετοχή σας. Το 2014 μπορεί να είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και συνεργαστούμε συγκροτημένα, στρατηγικά και με κύριους άξονες την εξωστρέφεια και την καινοτομία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.
 Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στην Αναστασία Πετσινάρη, διοικητικό στέλεχος της Εταιρίας. Οι ευχές όλων είναι «να είναι γερή και τυχερή στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή».