31 Ιαν 2014

Κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε και έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στο έργο της Διεύθυνσης και, με την ευκαιρία αντήλλαξε απόψεις με τον Διευθυντή κ. Τρύφωνα Τσαντάκη, τους Προϊσταμένους των Τμημάτων και τα στελέχη της Διεύθυνσης. 
Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ. Θεοδωρίδη βρέθηκε η αξιολόγηση του προσωπικού της δημόσιας διοίκησης που είναι επίκαιρη λόγω των δρομολογούμενων αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους υπαλλήλους, η αξιολόγηση είναι βασική αρχή της διοίκησης και, αν εφαρμοστεί σωστά, συμβάλλει τόσο στην βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών όσο και στη δημιουργία κινήτρων για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα από την πλευρά των υπαλλήλων. Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής αποτελεί τη μεγαλύτερη Διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, διαθέτοντας περιφερειακές υπηρεσίες και τμήματα σε όλη την επικράτεια της Πέλλας.