7 Φεβ 2013

Η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κα Αηδονά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε σήμερα (6/2/2013) την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και είχε συνάντηση με Περιφερειακούς Συμβούλους και υπηρεσιακά στελέχη.  
Την κα. Αηδονά συνόδευσε η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής λειτουργίας της Περιφέρειας κα. Καλλιόπη Μπαλλά και στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη και Ιωάννης Ανδρίτσος καθώς και η Διευθύντρια Διοικητικού-Οικονομικού κα. Κυριακή Κυριακοπούλου. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε αλληλοενημέρωση για τα θέματα του οικονομικού προγραμματισμού, της οργάνωσης της διοίκησης και της διαχείρισης του προσωπικού στην Περιφέρεια και ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. 
Επίσης, συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα ενδιαφέροντος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. 
Η κα. Αηδονά συναντήθηκε επίσης και με τα στελέχη της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού και δήλωσε ότι είναι ανοικτή στον εποικοδομητικό διάλογο και σε προτάσεις βελτίωσης της εσωτερικής λειτουργίας. Στόχος της είναι να υπάρχει συχνή και δια ζώσης επικοινωνία με το προσωπικό και στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν και νέες συναντήσεις.