7 Φεβ 2013

Συναντήσεις για την τουριστική ανάπτυξη και την παιδεία και τον πολιτισμό στην Π.Ε. Πέλλας με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Χαλκιδικής και Πιερίας

Δύο συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Π.Ε. Πέλλας τις επόμενες ημέρες με την συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Χαλκιδικής και Πιερίας που τους έχουνε ανατεθεί από τον Περιφερειάρχη οι αντίστοιχοι τομείς.  
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 11.00π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου (5ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέμα την τουριστική ανάπτυξη στην οποία θα συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Τουρισμού κ. Ιωάννης Γιώργος. 
Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου (5ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέμα την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Στη συνάντηση θα συμμετέχει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού κα. Σοφία Μαυρίδου. 
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα εξεταστεί το υφιστάμενο πλαίσιο, οι προοπτικές σε σχέση με την περιφερειακή ανάπτυξη και την ενίσχυση του ρόλου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και τα προβλήματα, οι λύσεις τους και οι προτάσεις των συμμετεχόντων.