6 Οκτ 2010

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ


Τα Γιαννιτσά θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο και πως στις 7 Νοεμβρίου οι Μακεδόνες επιλέγουν το δρόμο της ευθύνης, «το δρόμο της εμπειρίας, το δρόμο της διεκδίκησης, το δρόμο της αποφασιστικότητας, το δρόμο της ενότητας, το δρόμο της δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία».
Επίσης θα τονίσει, πως την ώρα που οι άλλοι αναζητούν ακόμη υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, ένα μόλις μήνα πριν τις εκλογές, «εμείς προχωρούμε με πλάνο, έχουμε ήδη καταθέσει συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις για κάθε γωνιά του τόπου μας».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα καλέσει τους παρευρισκόμενους να ενωθούν, όλοι μαζί, «με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε έναν αγώνα που θα μετατρέψει τον πιο λαμπρό νομό του παρελθόντος στον πιο ελπιδοφόρο νομό του μέλλοντος». «Στηρίζουμε και στηριζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό της Κεντρικής Μακεδονίας» θα πει και θα αναφερθεί στο όραμα του συνδυασμού για μια Περιφέρεια που «θα είναι απαλλαγμένη από τις μετριότητες και τις χυδαιότητες της πολιτικής συναλλαγής, της λασπολογίας και της εμπορίας των κάλπικων υποσχέσεων».