9 Οκτ 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:
  • Την Κυριακή 10/10 στις 11.30 το πρωί συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Νέα Ηράκλεια Σερρών και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο καφέ Planet. Στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Λαγκαδά και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Μητροπόλεως, δίπλα στο ΚΤΕΛ.
  • Στις 10.00 το πρωί, στον Ι.Ν. Της Του Θεού Σοφίας, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα. Στις 8.30 το απόγευμα, θα παραστεί στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών Χειρουργείου.
  • Την Δευτέρα 11/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Θέρμη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.
  • Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Pietra).
  • Την Τρίτη 12/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Ροδολίβος και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Κινηματογράφου.
  • Την Τετάρτη 13/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο Σταρ.
  • Την Πέμπτη 14/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Πανόραμα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας.
  • Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ποντίων ομογενών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Ντίμπερ).