4 Οκτ 2010

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ

Ήδη από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι διεκδικήσεις μας για κάθε Νομό ξεχωριστά, είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και στο site http://www.panagiotispsomiadis.gr/


Παράλληλα, το σχετικό έντυπο θα διανεμηθεί τις επόμενες ημέρες σε κάθε Νομό. Την ώρα που άλλοι υποψήφιοι Περιφερειάρχες δεν έχουν ούτε συνδυασμό, ούτε υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, ούτε πρόγραμμα, εμείς είμαστε έτοιμοι, έχοντας καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη νέα Περιφέρεια.


Όπως έχουμε επισημάνει από την αρχή της προεκλογικής μας εκστρατείας, θεμελιώδεις αρχές του προγράμματος μας παραμένουν η ανθρωποκεντρική πολιτική, το όραμα και η φαντασία, ο σχεδιασμός και η δημιουργία, η διεκδίκηση και το αποτέλεσμα. Και όλα αυτά χωρίς παραπλανητικές υποσχέσεις. Την ώρα που άλλοι ακόμα ψάχνουν το βηματισμό τους, εμείς συνεχίζουμε, βελτιώνουμε και επεκτείνουμε τη δράση μας, θέλοντας να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα για τα οποία δεσμεύτηκαν οι επτά Νομαρχίες. Το πρόγραμμά μας είναι διαρθρωμένο σε θεματικές ενότητες και επεκτείνεται σε κάθε τομέα δράσης και σε όλους τους Νομούς.