27 Αυγ 2011

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Κρύας Βρύσης κ. Ι. Αϊβαζίδη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κ. Δεληγιαννίδη στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη πραγματοποίησαν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης κ. Ι. Αϊβαζίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλους του Δήμου Πέλλας κ. Κ. Δεληγιαννίδης, προκειμένου να συζητηθούν και να προωθηθούν ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης.

Αρχικά, ο κ. Αϊβαζίδης έθεσε στον κ. Θεοδωρίδη το θέμα της πίστας εξέτασης υποψηφίων οδηγών η οποία έχει κατασκευαστεί στην Κρύα Βρύση και του ζήτησε την άμεση λειτουργία της. Στη συνέχεια, επεσήμανε το θέμα της μεγάλης επικινδυνότητας του δρόμου Κρύα Βρύση-Σταυρός-Βέροια, ενώ, ανέφερε και τα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο στη Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης διαβεβαίωσε τον κ. Αϊβαζίδη, για το θέμα του ΚΕΥΟ, ότι μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου η πίστα εξέτασης υποψηφίων οδηγών στην Κρύα Βρύση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της. Επίσης, ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί η ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει την πίστα με τον κεντρικό δρόμο για την ασφαλέστερη μετάβαση των πολιτών.

Όσον αφορά το θέμα του δρόμου Κρύα Βρύση-Σταυρός-Βέροια, ο κ. Θεοδωρίδης σημείωσε ότι γνωρίζει για τα τροχαία ατυχήματα που έχουν συμβεί στον εν λόγω δρόμο, κυρίως, λόγω των κακοτεχνιών που παρουσιάζει η συγκεκριμένη διαδρομή στην κατασκευή της. Δήλωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ετοιμάζουν μελέτη, έτσι ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει η τοπική αυτοδιοίκηση, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Πέλλας και ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας. Κυρίαρχο μέλημα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης είναι η αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την ισόρροπη ανάπτυξη των περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.