13 Αυγ 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης συγχαίρει τη Δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου για τη διεθνή διάκριση της εργασίας της

Συγχαίρω την συντοπίτισσά μου Δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου από την Κρύα Βρύση του Δήμου Πέλλας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για τη διεθνή διάκριση της εργασίας της για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και τη βράβευσή της ως καλύτερη νέα ερευνήτρια για το 2011, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 17ου ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Εταιρείας Κυτταρικής Θεραπείας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Εύχομαι να συνεχίσει το δρόμο της επιτυχίας που είναι αποτέλεσμα επίμονης εργασίας και προσπάθειας στο χώρο της επιστήμης, της γνώσης και της έρευνας.

Η διεθνής αναγνώριση της Πελλιώτισσας Δρ. Παπαδοπούλου έρχεται σε μία δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα και μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Αναδεικνύει επίσης τις ικανότητες και δυνατότητες των νέων ελλήνων επιστημόνων και την ευθύνη της πολιτείας και όλων μας να αξιοποιήσουν το σημαντικό αυτό ανθρώπινο δυναμικό προς όφελος της κοινωνίας και εθνικής οικονομίας.

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας τιμά τα άξια τέκνα της Πέλλας και πρόκειται να τιμήσει τη Δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου σε ειδική εκδήλωση, για το επιστημονικό της έργο και την έμμεση συμβολή της στην προβολή της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας