27 Αυγ 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στη Θεσσαλονίκη  ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης όπου συμμετείχε (23/8) στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην ημερήσια διάταξη ήταν η έγκριση Α΄ μέρους ( στρατηγικός σχεδιασμός ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τα έτη 2012-2014, με εισηγητή τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρουσίασε το σχέδιο αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), το οποίο έχει παραχωρηθεί για τα 2 επόμενα έτη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Επιπλέον, επισήμανε την αναγκαιότητα της συχνότητας τροποποιήσεων του Τεχνικού Προγράμματος καθώς και τη σημασία εξεύρεσης πρόσθετων πόρων για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης των εθνικών αξόνων.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρίδης εισηγήθηκε την αποκατάσταση χώρων απόσυρσης οπωροκηπευτικών στην περιοχή Λάκκας Δ. Πέλλας και Ριζού Δ. Σκύδρας, της Π.Ε. Πέλλας. Τέλος, ανέφερε το θέμα της αλληλογραφίας των Περιφερειακών Ενοτήτων με την Οικονομική Επιτροπή.