29 Μαρ 2012

Εορτασμός επίσημων εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου


Θ. Θεοδωρίδης: Τιμούμε τους ήρωες του ’21 και συνεχίζουμε τον αγώνα για μία Ελλάδα πρωταγωνίστρια των εξελίξεων στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο 
Με την πρέπουσα λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι επίσημες εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 1821, στην Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με την τέλεση δοξολογίας στην Αγία Σκέπη, έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Προύσας κκ. Ελπιδοφόρου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας κ. Χάλαρης. Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, επρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και πλήθος κόσμου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προέβη στην επόμενη δήλωση: «Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου παραμένει πάντοτε επίκαιρος καθώς αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής και του ηρωισμού των Ελλήνων σε δύσκολες στιγμές. Οι ήρωες της επανάστασης του ’21 μάς δείχνουν το δρόμο. Με ελάχιστα μέσα, αλλά με πίστη στον Θεό και στις δυνάμεις μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να πρωταγωνιστήσουμε στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο».