12 Ιουλ 2011

Επίσκεψη μελών του Συλλόγου “Hellenic Macedonian Association” της Βόρειας Επικράτειας Αυστραλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας πρόκειται να επισκεφτούν ομογενείς, μέλη του Συλλόγου “Hellenic Macedonian Association” της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, μετά από την αποδοχή σχετικού αιτήματος φιλοξενίας προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Τα μέλη του Συλλόγου αναμένεται να φιλοξενηθούν και να περιηγηθούν σε περιοχές ιστορικού, φυσικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της Πέλλας εντός του Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την τουριστική προβολή και την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης με επισκέπτες υψηλού επιπέδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Επενδύουμε στις ανθρώπινες σχέσεις και στην ανάπτυξή τους σε μία βάση ειλικρίνειας και αμοιβαιότητας. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε βαθύτερες σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με επισκέπτες υψηλού επιπέδου της Πέλλας οι οποίοι θα ξανάρθουν στην περιοχή μας και θα τη διαφημίσουν στον κοινωνικό τους περίγυρο, μέσω των θετικών εμπειριών τους από την περιοχή μας. Οι δράσεις φιλοξενίας βασίζονται στην ποιότητα των αισθημάτων των τοπικών παραγόντων που συμμετέχουν, έχουν μικρό κόστος και, μακροπρόθεσμα, υψηλή απόδοση. Ειδικότερα, η ελληνική ομογένεια αποτελεί ένα στοχευόμενο κοινό εξαιρετικά αξιόλογο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στο πλαίσιο των προγραμμάτων και δράσεων τουριστικής προβολής».