23 Νοε 2012

ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2012

Θεατρική παράσταση με τον τίτλο «Όλα του γάμου δύσκολα» πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο 24/11 και ώρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας στην Έδεσσα. 
Η παράσταση είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014 του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 και γίνεται με συνδιοργάνωση της Εταιρίας Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Μαίωτρον», το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας. 
Η παράσταση είναι μια κωμωδία που με χιούμορ αντιμετωπίζει το αιώνιο πρόβλημα της επιβίωσης, ειδικά κάτω από τις σημερινές συνθήκες. Μια παράσταση διαδραστική, με ενεργή τη συμμετοχή των θεατών. Όλοι μαζί, θεατές και ηθοποιοί, ταξιδεύουν στις περιπέτειες του Μπάμπη που έχει… παντρευτεί. Έτσι, εκτός από τα ενδοοικογενειακά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και διάφορους απρόσκλητους επισκέπτες (θεατές), που του κάνουν τον έγγαμο βίο αβίωτο. 
Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι ακόλουθοι: Σκηνοθεσία: Σταύρος Παρχαρίδης Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Παππατζέλου Διασκευή παραδοσιακής μελωδίας: Γιώργος Ταπές Παίρνουν μέρος: Αχιλλέας Δημητριάδης, Κική Σπύρου, Γιώργος Τούλης, Μαρία Ιωαννίδου, Σταύρος Παρχαρίδης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Αντώνης Χαλιάσος. 
Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλούν το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, να παρακολουθήσουν την παράσταση και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα.