28 Νοε 2012

PHILOXENIA 2012



 Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Philoxenia 2012 που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει παρουσία στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχοντας μαζί της τον Δήμο Έδεσσας και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.  
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης βρέθηκε χθες στο περίπτερο της Π.Ε. Πέλλας προκειμένου να υποδεχθεί τον κόσμο που το επισκέφτηκε και παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης της ξενοδοχειακής μονάδας SONIA VILLAGE HOTEL στην Γερακινή Χαλκιδικής στα πλαίσια του έργου RELACS 2012 ως η μονάδα που αξιοποιεί την πράσινη ενέργεια στον τουρισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Ως γνωστόν το RELACS είναι ένα δίκτυο ενεργειακά αειφόρων τουριστικών καταλυμάτων που σαν στόχο έχει την συμβολή στον εκσυγχρονισμό της τουριστικής βιομηχανίας και την προσαρμογής της στις νέες τάσεις αγοράς. 
Ο κ. Θεοδωρίδης ήτανε παρών και στο τιμητικό δίπλωμα που παρέλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την συμμετοχή της στην φετινή διοργάνωση ενώ παρακολούθησε την εκδήλωση με χορευτικά συγκροτήματα από την περιοχή της Αλμωπίας στο περίπτερο των Λουτρών Λουτρακίου τα οποία έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στην έκθεση.