26 Νοε 2011

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Έντονη ήταν η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη τις τελευταίες ημέρες σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Περιφερειακής Ενότητας.
Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή (18/11) ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παρέλαβε το βραβείο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν της Πέλλας το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο (βραβείο κοινού) στην κατηγορία «καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο» (προορισμός της χρονιάς), στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Philoxenia Tourism Awards» που πραγματοποιήθηκε ενόψει της διοργάνωσης της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη. Το βραβείο δόθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία των υφυπουργών Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη και Πέτρου Αλιβιζάτου.

Την Κυριακή (20/11) παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις της εκκλησίας της Πολυκάρπης και στη λιτανεία της εικόνας για τα εισόδια της Θεοτόκου. Αργότερα παραβρέθηκε στη γιορτή τσίπουρου που οργανώθηκε στην Πιπεριά.

Τη Δευτέρα, ανήμερα των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στις επίσημες εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο ηρώο της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παράθεση δεξίωσης στη Λέσχη της Μεραρχίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: «Ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου αποκτά ένα συμβολικό περιεχόμενο σήμερα που η Ελλάδα δοκιμάζεται από την οικονομική ύφεση. Ελπίζω και εύχομαι η Παναγία να μας καθοδηγήσει σ’ αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που βιώνουμε όλοι μας και ενωμένοι να προχωρήσουμε σε βιώσιμες λύσεις που θα δώσουν και πάλι προοπτική και ελπίδα στις τοπικές κοινωνίες. Στις σημερινές δύσκολες πολιτικο-οικονομικές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλεια και διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Η πολιτεία αναγνωρίζει και τιμά το έργο και την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα και, με όλες της τις δυνάμεις, υποστηρίζει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατού, αεροπορίας και ναυτικού μας σε μέγιστο επίπεδο».