26 Ιαν 2012

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Θ. Θεοδωρίδης: Ευχές για τη νέα χρονιά και μήνυμα για την αξιοποίηση του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου της Πέλλας
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας η οποία απασχολεί τους μισούς περίπου από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, έκοψε βασιλόπιτα τηρώντας το έθιμο. Την βασιλόπιτα έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μαζί με τον Διευθυντή κ. Τρύφωνα Τσαντάκη, ενώ στην εκδήλωσε παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ανδρίτσος.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε σ’ όλους τους παριστάμενους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ζητώντας παράλληλα από τα στελέχη να επιδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την εργασία τους, ώστε να βοηθήσουν τη χώρα μας να ξεπεράσει την κρίση. Με την ευκαιρία αναφέρθηκε στις προοπτικές που υπάρχουν από την αξιοποίηση του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου της Πέλλας, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις τις οποίες σχεδιάζει και υλοποιεί η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας. Η Πέλλα είναι ιδιαίτερα προικισμένη και έχει μεγάλες δυνατότητες στον συγκεκριμένο τομέα και με τις παραγωγές και εξαγωγές της μπορεί να συμβάλλει στην εισροή πολύτιμου συναλλάγματος στην Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας για όλα τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, δίνοντας την ευκαιρία για απολογισμό της πρώτης χρονιάς μετά από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και ευκαιρία για συζήτηση των προτεραιοτήτων για το 2012.