20 Απρ 2013

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη

Στα εγκαίνια του ξενοδοχείου “Μακεδονία Παλλάς” τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 18 Απριλίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού-Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, παρόντος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα. 
Στην τελετή των εγκαινίων και στην δεξίωση που ακολούθησε παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Θεοδωρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη του γνωστού ξενοδοχείου επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη, τον οποίον προσκάλεσε να επισκεφτεί την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ώστε, να γνωρίσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. 
Άλλωστε, όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης, “υπάρχουν τεράστιες προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στην Π.Ε. Πέλλας και τη Ρωσία και για το λόγο αυτό προσκάλεσα τον κ. Σαββίδη ώστε, από κοινού με τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα να διερευνήσουμε τις δυνατότητες συνεργειών και επιχειρηματικών συμφωνιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος”.