20 Απρ 2013

«Χρειαζόμαστε τη συνδρομή σας για τη βελτίωση της εικόνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»


Συνάντηση είχε στις 18 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ερυθρόπουλος Κοσμάς, ο Αντιπρόεδρος κ. Μποζατσούδης Ιωάννης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δήμτσης Χρήστος, η Γραμματέας κα. Γεωργιάδου Ξένια, η Ταμίας κα. Σιμσίκη Αναστασία, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Σταματέλος Γιώργος και ο κ. Γεωργίου Παναγιώτης ως Μέλος. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν μία πρώτη γνωριμία του κ. Θεοδωρίδη με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στα εργασιακά, η ανάγκη καλύτερης αλληλοενημέρωσης και συνεργασίας καθώς και θέματα που αφορούν τους υπαλλήλους. 
Το Δ.Σ. ζήτησε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη να μην αποδυναμωθούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που βρίσκονται στα Γιαννιτσά, στην Αριδαία και στη Σκύδρα διότι θα υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος τους, τη στιγμή που προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες προς τους πολίτες. 
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης συζήτησε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους και ζήτησε τη συνδρομή τους για αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας, ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και βελτίωση της εικόνας των δημοσίων υπηρεσιών σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.