21 Δεκ 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Σε εκδήλωση συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες στα μικρά Καταρρακτάκια, στην Έδεσσα, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.
Η εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι για όλους», οργανώθηκε από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο οποίοι συμμετέχουν: 
η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, 
η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, 
οι τέσσερις Δήμοι της Π.Ε. Πέλλας, 
οι εθελοντικές ομάδες Έδεσσας, Καλής, Αμπελειών,
 η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Πέλλας και άλλοι φορείς. 
Συντονιστής της πρωτοβουλίας ήταν το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ», βασικός εταίρος στο οποίο είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και Πρόεδρος ο κ. Θεοδωρίδης. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην προσφορά τροφίμων και παιχνιδιών καθώς επίσης και της αγοράς κουπονιών από διάφορα καταστήματα της Έδεσσας τα οποία προσέφεραν χορηγίες στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 
Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι: «Η πρωτοβουλία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Κέντρου Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιά των κατοίκων της Πέλλας. Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία που απαιτεί τη συνεργασία και την ενεργοποίηση όλων μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση αγάπης προς τους συνανθρώπους μας και να ευχαριστήσω τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους». 
Στην εκδήλωση ήταν επίσης παρόντες ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σκύδρας κ. Μιχάλης Καραγιάννης, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Έδεσσας κα. Μαρούλα Βλάχου - Κατσάρα και πολλοί πολίτες. Τέλος, επισημαίνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας.