9 Μαΐ 2014

Συνάντηση με τον Διευθυντή και Εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Έδεσσας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τον Διευθυντή κ. Χρήστο Ανδρεάδη και τους εκπαιδευτικούς κκ. Ν. Ρέτζιο, Χ. Σακελάρη, Α. Νεσλεχανίδου και Α. Νικόλτσου του 1ου Γυμνασίου Έδεσσας.  
Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία του σχολείου και, μαζί με τους εκπαιδευτικούς, συζήτησε μαζί του θέματα βελτίωσης των υλικοτεχνικών υποδομών και συνθηκών διδασκαλίας. 
Ο κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε τους παριστάμενους για τα έργα που αφορούν τις σχολικές υποδομές στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και αυτά που είναι ενταγμένα στο τεχνικό πρόγραμμα. Τόνισε ότι «η συνεχής βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, καθώς συμβάλλουν στην αποτελεσματική, ασφαλή και ευχάριστη εκπαίδευση των μαθητών. 
Παράλληλα, δημιουργούν αυξημένο κίνητρο για διακεκριμένη επίδοση των εκπαιδευτικών και ικανοποίηση από την πλευρά των γονέων. Θέλουμε τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να είναι ανοικτά στην τοπική κοινωνία και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και μαθητικές κοινότητες προωθούμε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος που προάγουν την τοπική ιστορία, οικολογία και πολιτισμό».