22 Μαΐ 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

 
Συνεχίζει τις περιοδείες του σε περιοχές των τεσσάρων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με στόχο την τελική επικράτηση του συνδυασμού στις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαϊου. 
Ο κ. Θεοδωρίδης, στις συναντήσεις που έχει καθημερινά με πολίτες, τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους στην «Αλληλεγγύη» και στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης καλεί όλους τους πολίτες να αναδείξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» και πάλι πρώτη δύναμη, στην Πέλλα αλλά και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία για να έρθει η μεγάλη νίκη στο Β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών. Μια νίκη η οποία θα είναι νίκη για την αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρίδης θα πραγματοποιήσει δύο κεντρικές ομιλίες την Παρασκευή, 23/5, στα Γιαννιτσά, στις 20:30 στον πεζόδρομο (πλατεία ΕΠΟΝ) και στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης στο πολιτικό του γραφείο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα της «Αλληλεγγύης» και θα στείλει το μήνυμα της νίκης του Απόστολου Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαϊου. 
Άλλωστε, την Τρίτη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» κ. Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Έδεσσα και τα καταστήματα στον πεζόδρομο όπου ευχαρίστησε τους πολίτες για την ψήφο και τη στήριξή τους στην «Αλληλεγγύη». 
Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Πέλλας ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας χωρίς εφησυχασμό για την τελική επικράτηση του συνδυασμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης καθώς επίσης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα και Λάκης Βασιλειάδης συνόδευσαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλή της «Αλληλεγγύης» κ. Τζιτζικώστα σε επίσκεψη στα Γιαννιτσά την Τετάρτη, 21/5, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Ξυνίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. 
Στη συνέχεια, συνάντησαν τους πολίτες και τους καταστηματάρχες στον πεζόδρομο της πόλης και, ακολούθως παραβρέθηκαν στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.