14 Μαΐ 2014

180.000,00 € για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Νοσοκομείο Έδεσσας επισκέφθηκε σήμερα, 13/5, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας κ. Ηλία Τσιαμήτρο, καθώς επίσης συνομίλησε με ιατρικό και διοικητικό προσωπικό και με πολίτες που εξυπηρετούνταν εκείνη την ώρα από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου. Μάλιστα, στη συνάντηση που είχε ο κ. Θεοδωρίδης με τον κ. Τσιαμήτρο, συζητήθηκαν θέματα του νοσοκομείου και αναφέρθηκε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 180.000,00 € και απομένει η προκήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τις ανάγκες κυρίως της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου. 
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης άλλωστε στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μονάδων παροχής υγείας της Π.Ε. Πέλλας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. 
 Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε ότι το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας της Πέλλας επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν καθημερινά τους συμπολίτες μας, παρ’ όλες τις οικονομικές περικοπές και τις ελλείψεις που εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια. «Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργούμε με σχέδιο και πρόγραμμα. 
Στη συζήτηση που είχα με τον Διοικητή ανέφερα ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ξεπέρασε τα εμπόδια και εξασφαλίστηκαν πιστώσεις ύψους 180.000,00 € για την προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού που θα πλαισιώσει τις σύγχρονες υποδομές της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Έδεσσας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα για τη συνεργασία που έχουμε και το έντονο ενδιαφέρον του για τη βελτίωση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας που παρέχονται στους πολίτες και, φυσικά, για τη θετική αυτή εξέλιξη για το νοσοκομείο της Έδεσσας και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. 
Προγραμματίζουμε την ένταξη και άλλων έργων στο ΣΕΣ 2014-2020 ώστε να πετύχουμε τον εκσυγχρονισμό των μονάδων υγείας και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών», δήλωσε ο κ. Θεοδωρίδης.