19 Μαΐ 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 18ης ΜΑΪΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών και τον επικείμενο β’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών την Κυριακή, 25 Μαΐου: «Οι πολίτες εκφράστηκαν και ανέδειξαν, με τη δύναμη της ψήφου τους, το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» με Επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, πρώτη δύναμη στον Α’ γύρο των εκλογών για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
Επίσης, ανέδειξαν την Πέλλα, πρώτη Περιφερειακή Ενότητα σε όλη την Περιφέρεια με ποσοστό 38,43 %. 
Η Πέλλα, μαζί με όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, τίμησαν με την ψήφο τους την πρότασή μας που ήταν καθαρά Αυτοδιοικητική, πέρα και πάνω από κόμματα, με μοναδικό προσανατολισμό τα τοπικά προβλήματα και την οικονομική και κοινωνική Περιφερειακή Ανάπτυξη.
Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους της «Αλληλεγγύης» για την αναγνώριση του έργου μας και την εμπιστοσύνη τους και τους καλώ, μαζί με όλους τους ψηφοφόρους της Κεντρικής Μακεδονίας, να συνεχίσουμε όλοι μαζί δυναμικά τον αγώνα για μία ισχυρή πλειοψηφία στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου».