18 Μαΐ 2014

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κρύα Βρύση

Στο 208ο εκλογικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στο Γενικό Λύκειο Κρύας Βρύσης άσκησε στις 11:15, σήμερα το πρωϊ το εκλογικό του δικαίωμα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.
Ο κ. Θεοδωρίδης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι η εκλογική διαδικασία πραγματοποιείται κανονικά και χωρίς προβλήματα. Επίσης συνομίλησε με ψηφοφόρους οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του: «Άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα όπως κάθε πολίτης της Χώρας, στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Διαπίστωσα ότι όλα βαίνουν καλώς και θέλω να τονίσω ότι οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την εκλογική διαδικασία και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων».
Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες ξέρουν να επιλέγουν ανθρώπους με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου και έχουν τον τρόπο να τα επιλύσουν. Η «Αλληλεγγύη» και ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα είναι οι μεγάλοι νικητές των εκλογών για μια Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία»