5 Δεκ 2012

ΧΩΡΙΟ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ

Εγκαινιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες το “Χωριό του Άϊ Βασίλη” στην τοπική κοινότητα Σεβαστειανών του Δήμου Σκύδρας από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Η εκδήλωση έγινε σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που “μύριζε” Χριστούγεννα με πλήθος κόσμου και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. 
Το παραμύθι ξεκίνησε λοιπόν στα Σεβαστιανά της Σκύδρας και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιανουαρίου. Καθημερινά ο Αι-Βασίλης θα υποδέχεται στο θρόνο του καθισμένος, στο ονειρεμένο σπίτι του τα γράμματα όλων των παιδιών. 
Το εργαστήρι του, το σπίτι του μάγου, το σπίτι του παραμυθιού είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν τους επισκέπτες. Ακόμη, εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για το περιβάλλον, το συνάνθρωπο και τα ζώα, προσεγγίζοντας παράλληλα την παράδοση του τόπου, προσδίδουν ένα ξεχωριστό νόημα στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Άϊ Βασίλη. 
Τα Carousel, οι πισίνες, το τρενάκι και πολλά άλλα παιχνίδια θα εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!! Τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων είναι σημαντικό να δείξουμε όλοι την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας. Έτσι, όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ρούχα, παιχνίδια, φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε συνανθρώπους μας, το χωριό τα συγκεντρώνει στο σπιτάκι της αγάπης. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο μήνυμα των Χριστουγέννων! 
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! 
Αυτό το ανεπανάληπτο παραμύθι δεν πρέπει να το χάσει κανείς!