19 Δεκ 2012

Προσφορά αποκωδικοποιητών σε προνοιακές δομές της Πέλλας από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση

Από 14 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η εκπομπή αποκλειστικά ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος από τον Χορτιάτη. Η μετάβαση αφορά τη ζώνη 1 της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (περιοχές που κάνουν λήψη τηλεοπτικού σήματος από τον Χορτιάτη), προσφέροντας θεαματική βελτίωση στην ποιότητα εικόνας και ήχου των τηλεοπτικών δεκτών μέσω της ψηφιακής λήψης. 
Εγκαινιάζοντας την είσοδο στην ψηφιακή εποχή τηλεοπτικού σήματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, σε συνεργασία με την Digea και με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Crypto, προσέφεραν δωρεάν αποκωδικοποιητές για τους τηλεοπτικούς δέκτες του Γηροκομείου Έδεσσας. 
Την προσφορά παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Έδεσσας, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ευ Ζην» και Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρία Κατσάρα. Το προσεχές χρονικό διάστημα πρόκειται να παραδοθούν από την Περιφερειακή Ενότητα κι οι υπόλοιποι αποκωδικοποιητές του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε προνοιακές και κοινωνικές δομές της Πέλλας(Ορφανοτροφείο κλπ). 
Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαριστεί τις εταιρίες Digea και Crypto για τη συνεργασία και εύχεται να υπάρξουν κι άλλοι χορηγοί γιατί οι ανάγκες αποκωδικοποιητών σε προνοιακές δομές είναι μεγάλες και δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να τις καλύψουν.