21 Δεκ 2012

Ευχαριστίες του γηροκομείου Έδεσσας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού και των φροντιζόμενων ατόμων του γηροκομείου Έδεσσας μετέφερε η δημοτική σύμβουλος κα Μαρούλα Κατσάρα στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την οικονομική ενίσχυση και τη συνεχή υποστήριξης της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας προς το γηροκομείο.   
Με την ευκαιρία, η κα Κατσάρα ενημέρωσε τον κ. Θεοδωρίδη για τον προγραμματισμό του γηροκομείου για το νέο έτος, προκειμένου να υπάρξει συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ασφάλειας που παρέχει το γηροκομείο. 
Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Αποτελεί μέρος των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων μας, αλλά κυρίως στοιχειώδη υποχρέωση προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Πέλλας που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της κρίσης. Η γέννηση του κυρίου εύχομαι να ζεστάνει τις καρδιές μας, να νιώσουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας και να αναλάβουμε περισσότερες πράξεις αγάπης». 
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Καρασαββίδης Γεώργιος, στενός φίλος του Αντιπεριφερειάρχη από την Αλμωπία.