21 Δεκ 2012

Να μην χάσουμε την ελπίδα μας και την ανθρωπιά μας

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και κλίμα αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη γιορτή αγάπης των εργαζομένων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας με τη συμμετοχή των οικογενειών τους. 
Η εκδήλωσε περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα με μηνύματα αγάπης, προσφοράς και ελπίδας που προετοίμασε τους παραβρισκόμενους για την γέννηση Του Χριστού. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλές γιορτές στους εργαζόμενους και τις οικογένειές του, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην περιφερειακή ανάπτυξη και τόνισε τη σημασία που έχει να διατηρήσουμε την ελπίδα μας και την ανθρωπιά μας προκειμένου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης. Είναι μία κρίσιμη περίοδος στην οποία η αλληλεγγύη και η θετική ψυχολογία διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο, επισήμανε. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων κ. Αντώνης Τζάκος ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία για όλους ενώ ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ανδρίτσος τόνισε τη σημασία της εξωτερίκευσης των συναισθημάτων μας. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να βαφτούν με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, προσφορά του καταστήματος Galerie de beaute της Έδεσσας, παρουσιάστηκε ένα χριστουγεννιάτικο θεατρικό από την θεατρική ομάδα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, η παιδική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας τραγούδησε ύμνους και τραγούδια για τη Γέννηση Του Χριστού και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά δώρων στα παιδιά από τον Αη Βασίλη. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας ευχαριστεί το Εδεσσαϊκό Θέατρο, την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας, την επιχείρηση καλλυντικών Galerie de beaute και την αρτοποιία «Όθων» για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.