13 Δεκ 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Τ.Κ. ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/12) το πρωί, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Θηριόπετρας του Δήμου Αλμωπίας κ. Ιωάννη Ουργαντζόγλου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας της Κοινότητας κ. Απόστολος Ουργαντζόγλου.  
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική και κοινωνική ανάπτυξη της Τοπικής Κοινότητας Θηριόπετρας και την ένταξή τους στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας. Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής και η κατασκευή αντίστοιχου έργου στον Ξεροπόταμο. 
Ακόμη, συζητήθηκε η ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της κατασκευής τμήματος της περιφερειακής οδού Φιλώτειας-Θηριόπετρας, καθώς και η ενίσχυση του πολιτιστικού συλλόγου «Μέγας Βασίλειος». 
Η αγροτική ανάπτυξη της Τοπικής Κοινότητας αποτέλεσε ιδιαίτερη ενότητα της συνάντησης, όπου συζητήθηκε η προοπτική βελτίωσης της πρόσβασης στις καλλιέργειες (αγροτική οδοποιία) και η βελτίωση των συνθηκών άρδευσης. 
 Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρίδης, πρόκειται να επισκεφτεί σύντομα την Τοπική Κοινότητα, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία και με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.