29 Δεκ 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ολοκληρώθηκαν εδώ και λίγες ημέρες οι εργασίες ανακατασκευής της κύριας εισόδου του Διοικητηρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και άλλων δημόσιων υπηρεσιών (ΔΟΥ Έδεσσας, Πολεοδομία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Υπηρεσίες Ελέγχου Υπ. Οικονομικών).
Συγκεκριμένα έγινε διάστρωση νέου δαπέδου, εκτελέστηκαν εργασίες αρχιτεκτονικής τοπίου στον περιβάλλοντα χώρο, κατασκευάστηκε νέα είσοδος και τοποθετήθηκε φωτισμός. Η συνολική δαπάνη του έργου, το οποίο επέβλεψε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, ανήρθε στο ποσό των 41.500 ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο έργο, καθώς συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας της δημόσιας διοίκησης η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βάλλεται συνεχώς. Επιλέξαμε η συνολική παρέμβαση να είναι ήπια, διακριτική και κυρίως να εξασφαλίζει λειτουργικότητα και ασφάλεια στην είσοδο και έξοδο των πολιτών. Οι εγκαταστάσεις είναι επίσης πλήρως προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Είναι ένα έργο το οποίο εντάξαμε στον προγραμματισμό μας με κύριο γνώμονα τους εργαζόμενους στο Διοικητήριο και τους εξυπηρετούμενους πολίτες και εύχομαι να το χαρούνε και να φροντίσουν για τη διατήρησή του σε καλή κατάσταση».