29 Δεκ 2011

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα για τον εορτασμό της 1ης του νέου έτους, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10.30π.μ., θα πραγματοποιηθεί
δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα δεχθεί ευχές στο γραφείο του, στο Διοικητήριο (3ος όροφος). Στον ίδιο χώρο θα παρατεθεί και η επίσημη δεξίωση για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών.

Σε μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Την πρώτη του νέου έτους οι πόρτες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ανοίγουν για να δεχθούν τους εκπροσώπους των κοινωνικών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων, καθώς επίσης και των ενεργών πολιτών. Πρόκειται για μία εκδήλωση με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο αφού επιδιώκουμε ο αναπτυξιακός σχεδιασμός να προχωράει σε συνεργασία και με τη συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων. Η νέα χρονιά αναμένεται να περιλαμβάνει μεγάλες προκλήσεις για τους Δήμους και τις Περιφέρειες και είναι σημαντικό να είμαστε σε επαφή και τακτική επικοινωνία ώστε να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε τις καλύτερες λύσεις για τον τόπο και την τοπική ανάπτυξη».