29 Δεκ 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ


Θ. Θεοδωρίδης: Χριστούγεννα με το βλέμμα στην Περιφέρεια

Χριστούγεννα «μύρισε» στο Διοικητήριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας. Νωρίς το πρωί η μπάντα της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού έψαλλε τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και στα στελέχη των υπηρεσιών που παραβρέθηκαν στο γραφείο του. Ακολούθησαν κι άλλες μουσικές ομάδες και χορωδίες που έψαλαν με το δικό τους τρόπο τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας εκπρόσωποι τοπικών φορέων, σύλλογοι και πολλοί πολίτες έσπευσαν στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρη για να ανταλλάξουν μαζί του τις καθιερωμένες ευχές των Χριστουγέννων.

Το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Γιορτή Αγάπης για τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τις οικογένειές τους. Είναι μία γιορτή αφιερωμένη κυρίως στα παιδιά που ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη που εργάζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και η τοπική αγορά και ευχήθηκε το 2012 να είναι μία χρονιά ορόσημο που θα ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις και, κυρίως, θα δρομολογηθούν οι λύσεις που θα αντιμετωπίσουν την κρίση. Κλείνοντας, επεσήμανε την ανάγκη η πολιτεία και η κυβέρνηση να επικεντρωθούν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική περιφέρεια. Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι μέσα από την απελευθέρωση των δυνάμεων της περιφέρειας μπορούν να υπάρξουν προοπτικές και δυνατότητες που θα συμβάλλουν συνολικά στην ενδυνάμωση της εθνικής οικονομίας και στην ανάσχεση της κρίσης.

Ο κ. Τάκης Γιάννου, Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων, ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την παρουσία του, την καλή συνεργασία και την καθημερινή υποστήριξή του στο έργο και στην εξέλιξη των στελεχών.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπο, με τη συμμετοχή των «μικρών ζογκλέρ». Μίας ομάδας μικρών παιδιών από την περιοχή της Έδεσσας που εντυπωσίασαν το κοινό με τα κόλπα τους. Αξιόλογη επίσης και διασκεδαστική ήταν και η παρουσία των ξυλοπόδαρων ενώ την καρδιά των παιδιών έκλεψε η αγάπη του Αη Βασίλη που μοίρασε τα δώρα στο τέλος.